Log in Word Lid!
Bestel gratis kaarten

Soixante Neuf 074 New Years Eve EditionDoor -seeyoudance- op vrijdag 18 december 2015 om 15:00


Soixante Neuf 074 New Years Eve Edition

HAPPY NEW YEAR EVERYBODY! Allereerst willen wij van SOIXANTE NEUF jullie fijne kerstdagen en alvast het allerbeste voor 2016 toewensen met veel geluk, gezondheid en de allerleukste feestjes!
Oud en nieuw hoor je met je vrienden en familie te vieren. De organisatie van SOIXANTE NEUF zal er dan ook alles aan doen, dat als je om klokslag 12 uur met je familie het nieuwe jaar inluidt, je erna naar de LOXT XL kunt komen om daar met je vrienden nog een keer af te tellen en het nog eens dunnetje over te doen. Donderdag 31 december is de LOFT XL ook de enige plek waar je oud en nieuw ECHT kunt vieren in het oosten!! Dus haal je tickets snel en zorg dat JIJ erbij bent met “OUD & NIEUW 2016”.

Omdat het een hele speciale avond is, hebben we de man die eigenlijk geen club shows meer doet weten over te halen om te komen rocken in Hengelo!
Niemand minder dan your boy DIO is LIVE on stage bij SOIXANTE NEUF op donderdag 31 december. Hij komt al zijn hits en featurings van de afgelopen tijd ten gehore brengen zoals:
WE ZIJN HIER, met Jayh, BokoeSam & Ronnie Flex
ZULKE DINGEN DOE JE, met I am Aisha
SHIT NIGGA, met Childsplay
GUAP, met Spanker & Cho
MISSCHIEN WEL HE, met Cho
ZOALS, met Lil Kleine
DOM, LOMP EN FAMOUS, met The Opposites (TIJDMACHINE).
Oh ja, dat is natuurlijk nog niet alles! Internationale superster DJ IRWAN is ook in de building. Pff wat een sterren!!

SOIXANTE NEUF 074 heeft als doel om Hengelo op zijn kop te zetten! En dat is tijdens OUD & NIEUW 2016 zeker het geval. Met trots presenteert SOIXANTE NEUF de line up voor de “New Years Eve” editie:

Live on stage:
DIO
The Deejays:
IRWAN // MITCHELL SUPREME
GEORGE FELIX // RODNEY MUSIC
SQ // CRIS STYLES
Hosted by: LIRICAL


DOWNLOAD NU de gratis SOIXANTE NEUF APP voor jouw mobiele telefoon! Voor alle info over de events, tickets, foto’s etc. Beschikbaar voor IOS, Android en Windows telefoon.

Naast de APP, heeft SOIXANTE NEUF nu ook haar eigen merchandise, te beginnen met de officiële SOIXANTE NEUF snap back cap! Haal ‘m snel hier

SOIXANTE NEUF is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn/haar trekken kan komen.
Uitstraling boven imago, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen naar een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Related Events

    Soixante Neuf · NYE De Loft XL 01/01/2016


Contact | FAQ | Voorwaarden | Tibbaa
© 2016 See You Dance