Log in Word Lid!
Bestel gratis kaarten

Soixante Neuf 050 Christmas Special @ KokomoDoor -seeyoudance- op zondag 13 december 2015 om 20:38


Soixante Neuf 050 Christmas Special @ Kokomo

MERRY CHRISTMAS EVERYBODY. Allereerst willen wij van SOIXANTE NEUF jullie fijne kerstdagen en alvast het allerbeste voor 2016 toewensen met veel geluk, gezondheid en de allerleukste feestjes!

Zaterdag 26 december, 2e kerstdag, zijn we zoals elk jaar weer in Groningen om jullie persoonlijk een fijne tweede kerstdag te bezorgen. Met trots presenteren we dan ook de man, die eigenlijk alleen nog maar festivals doet, the one and only “DIO” live on stage! Hij komt al zijn hits en featurings van de afgelopen tijd ten gehore brengen zoals: WE ZIJN HIER, met Jayh, BokoeSam & Ronnie Flex / ZULKE DINGEN DOE JE, met I am Aisha / SHIT NIGGA, met Childsplay / GUAP, met Spanker & Cho / MISSCHIEN WEL HE, met Cho / ZOALS, met Lil Kleine / DOM, LOMP EN FAMOUS, met The Opposites / TIJDMACHINE).

Maar daar houdt het lang niet op! Zo hebben ook wat andere Amsterdamse toppers weten te strikken. Deejays MBA en OFFWHITE (Welcome To My House) zullen ook hun entree maken in het hoge noorden. Al met al alleen maar sterren op deze avond, die je zeker niet moet missen.

SOIXANTE NEUF 050 heeft als doel om Groningen op zijn kop te zetten! En dat is zaterdag 26 december, 2e kerstdag zeker het geval. Met trots presenteert SOIXANTE NEUF de line up voor de KERST editie:

Live on stage:
DIO
Deejays:
MBA // OFFWHITE (Welcome To My House)
MITCHELL SUPREME // RODNEY MUSIC
IMPULZ // JAËL

Hosted by: LIRICAL

DOWNLOAD NU de gratis SOIXANTE NEUF APP voor jouw mobiele telefoon!
Voor alle info over de events, tickets, foto’s etc. Beschikbaar voor IOS, Android en Windows telefoon.

Naast de APP, heeft SOIXANTE NEUF nu ook haar eigen merchandise, te beginnen met de officiële SOIXANTE NEUF snap back cap! Haal ‘m snel

WINACTIE!!! SOIXANTE NEUF is up-to-date met ‘social media’ en probeert haar bezoekers zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom haar events. Om dit te stimuleren, worden deze keer de leukste Tweets, Posts, Facebook comments e.d. met 2 gastenlijstplekken beloond voor het volgende event. VOEG @Soixanteneuf69 toe op Twitter, LIKE US op Facebook, VOLG ONS op Instagram and be part of the SOIXANTE NEUF movement!
Don’t forget our HASHTAG #SOIXANTENEUF69

Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladies Only Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. Vvk kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.Soixante-Neuf.nl en de SOIXANTE NEUF Facebookpagina. De hosting wordt gedaan door Sharona (zorg dat je er dus MEER DAN TOP uitziet). Uiteraard zullen er PARTY fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

Related Events

    SOIXANTE NEUF 050 CHRISTMAS SPECIAL Kokomo 26/12/2015


Contact | FAQ | Voorwaarden
© 2016 See You Dance