Log in Word Lid!
Bestel gratis kaarten

Latin Lovers Viert 2e Kerstdag Op Het Strand HvhDoor -seeyoudance- op woensdag 18 november 2015 om 13:50


Latin Lovers Viert 2e Kerstdag Op Het Strand Hvh

Heb jij al plannen met de Kerst dit jaar? Nou,
Latin Lovers kan in ieder geval alvast een avondje voor je inplannen, namelijk een extra en zeer speciale editie op Tweede Kerstdag in de tofste locatie in Hoek van Holland: Beachclub Royal!
Tweede Kerstdag valt dit jaar op een zaterdag,
dus we mogen ook op een prima tijdstip beginnen en langer doorgaan, dus van 22.00 tot 04.00 weet jij waar je moet zijn!

De line up voor Tweede Kerstdag is zeker de moeite waard om eerder het zoveelste diner met kalkoen en familie verplichting te verlaten: Gregor Salto, Genairo Nvilla, Stefan Vilijn, Jasper Clash, Chris Rox en MC Gimmick zijn de artiesten van de avond die de meest sexy latinhouse door de speakers laten knallen richting de intieme dansvloer.

Speciaal voor Latin Lovers en natuurlijk omdat het kerst is, zal Beachclub Royal een ware transformatie ondergaan. Een combinatie van een oogverblindend kerstdecor met de tropische vibe van Latin Lovers, wordt gewoon genieten! Zet dus in je kerstvakantie in ieder geval Tweede Kerstdag in je agenda, want het wordt een royale editie! ;-)

LADYTICKETS
Voor de dames en natuurlijk omdat het kerst is zijn ze er weer: Ladytickets! Voor een bedrag van 17,50 kunnen alleen de dames deze Ladytickets bestellen en kun je samen met een andere vriendin naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Voor de kerst zijn er maar 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn online te bestellen via www.latinlovers.nl onder het kopje tickets.

PRESALE
De normale tickets kosten 12,50 per stuk en kun je ook online bestellen via www.latinlovers.nl onder het kopje tickets.

We zien je graag op zaterdag 26 december tijdens de special van Latin Lovers on the beach bij Beachclub Royal!

Related Events

    Latin Lovers on the Beach · Chiristmas Edition Beachclub Royal - Hoek van Holland 26/12/2015


Contact | FAQ | Voorwaarden
© 2016 See You Dance