Log in Word Lid!
Bestel gratis kaarten

Martin Solveig, Felix Jaehn En Firebeatz ToegevoegdDoor -seeyoudance- op woensdag 11 november 2015 om 14:24


Martin Solveig, Felix Jaehn En Firebeatz Toegevoegd

Naast headliner Afrojack, treden ook Martin Solveig, Felix Jaehn en Firebeatz op tijdens 538JingleBall op 19 december in de Ziggo Dome. Dit maakten Coen & Sander vandaag bekend op Radio 538. 538JingleBall is het jaarlijks terugkerende evenement van 538 voor iedereen die de feestdagen knallend en dansend wil beginnen. Het thema van 538JingleBall is dit jaar ĎThe Wild Side of X-masí, de kaartverkoop is reeds begonnen.

De Franse DJ/Producer Martin Solveig is natuurlijk bekend van de hits Hello (feat. Dragonette) en Intoxicated en had deze zomer een residentie in Pacha op Ibiza met zijn eigen concept 'My House'. Felix Jaehn tekende voor twee grote zomerhits deze zomer: Ainít Nobody en Cheerleader. Het Nederlandse duo Firebeatz komt na het succesvolle optreden op JingleBall vorig jaar ook dit jaar weer kerst vieren in de Ziggo Dome.

Voor het vierde jaar op rij organiseert Radio 538 538JingleBall in de Ziggo Dome. Vorig jaar traden daar onder meer TiŽsto, Martin Garrix, Nicky Romero en W&W op in een uitverkochte Ziggo Dome. Meer namen voor de editie van 2015 worden binnenkort bekend gemaakt.

Related Events

    538JingleBall ∑ Wild Side of X-mas Ziggo Dome 19/12/2015


Contact | FAQ | Voorwaarden | Tibbaa
© 2016 See You Dance