Log in Word Lid!
Bestel gratis kaarten

X-mas Bash Presents Sunnery James & Ryan MarcianoDoor -seeyoudance- op woensdag 11 november 2015 om 14:05


X-mas Bash Presents Sunnery James & Ryan Marciano

Na voorgaande zeer succesvolle jaren kon het onmogelijk uitblijven deze kerst. Super Sunday zal dit jaar weer genadeloos uitpakken met de Super Sunday X-MAS BASH editie. De edities waren keer op keer uitverkocht en daarom is het niet de vraag of er dit jaar weer uitgepakt wordt met een gigantische line-up, maar welke grotenamen het dit jaar zullen zijn.

De Theater zaal zal uitblinken met de allerbeste House van dit moment en wil je dat goed doen,
moet je ten eerste met een hele grote naam op dat vlak komen. Super Sunday weet dat als geen ander en haalt dan ook niet één, maar twee gevestigde House namen naar hun X-MAS BASH. De mannen, ook wel bekend als The Goldenboys, vliegen samen de hele wereld over en zijn niet meer weg te denken uit de scène. Niemand minder dan Sunnery James & RyanMarciano zullen ervoor zorgen dat de Theater zaal keihard zal knallen!

Naast deze mannen zal de Theater zaal gesierd worden door Gregor Salto, Shermanology(live),
Roog & Erick E, Leroy Styles, Andy Foreman en The South, gehost door MC V.I.. En dat is nog maar het begin!

Super Sunday haalt werkelijk alles uit de kast door de tweede zaal, Ballroom, te laten hosten door Supah! Dupah!. Dit betekent dat hier werkelijk niets te gek is. Alles mag, alles kan en alles gebeurd!
Na een zeer geslaagde hosting bij Zomerkriebels Festival kan je niets anders dan het beste van het beste verwachten. Allereerst staat het succesvolle trio Childsplay bovenaan de line-up. Hun single Bobbel is een hit en zij zullen ervoor zorgen dat deze avond dat gaat worden. Maar dat was nog niet voldoende. De Queen van de Nederlandse Urban-scenè zal de Ballroom zaal extra op zijn kop zetten.
We hebben het hier over Lady Bee! Om de line-up compleet te maken wordt deze aangevuld met Mr Latin Village: D-Rashid, Biggi, Afro Bros, Dom, Lomp & Famous, Gio Brown en George Felix, gehost door
MC Darkside.

Niet alleen de line-up zal de avond sieren.
Super Sunday staat al vanaf dag één bekend als een event waarbij aankleding en visuals centraal staan. Dit met een line-up waar je mond van open valt, is precies dat wat de avond onvergetelijk maakt!

Het is dan ook geen wonder dat de Super Early Birds en Early Birds in een record tempo waren uitverkocht. Geen zorgen, er zijn nog reguliere tickets in de verkoop. Wees hier snel bij!
Voor de echte levensgenieters zijn er enkele VIP opties om de avond extra luxe te maken. Zowel in de Theater zaal als in de Ballroom zaal zijn de opties Silver, Gold en Platinum mogelijk. Voor meer informatie kan je appen of SMSen naar 06 - 39580880.
Benieuwd naar hoe het er op zo’n avond aan toe gaat? Check dan hier de aftermovie van vorig jaar.

LINE-UP
THEATER:
SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
GREGOR SALTO
SHERMANOLOGY (LIVE)
ROOG & ERICK E
LEROY STYLES
ANDY FOREMAN
THE SOUTH
Hosted by Mc V.I.
Visuals by RJB

BALLROOM by SUPAH! DUPAH!:
CHILDSPLAY
LADY BEE
D-RASHID
BIGGI
AFRO BROS
DOM, LOMP & FAMOUS
GIO BROWN
GEORGE FELIX
Hosted by Mc Darkside

Related Events

    X-Mas bash Central Studios 26/12/2015


Contact | FAQ | Voorwaarden | Tibbaa
© 2016 See You Dance