Log in Word Lid!
Bestel gratis kaarten

Woelig Xxl 20 November Air AmsterdamDoor -seeyoudance- op vrijdag 6 november 2015 om 15:00


Woelig Xxl  20 November Air Amsterdam

WE KUNNEN WEER HOOR !

Bijkomen ? Nee joh ! Gewoon doorgaan.
Na een uitverkochte knal editie in Oktober doen we het dunnetjes over in November, waar we NOG harder gaan dan ooit te voren en de Air wederom op z’n kop zetten. Begin maar vast te rekken want het beloofd net als last time een avond te worden
met het meest woelige mogelijk aan muziek, mensen en eigen unieke sfeer.

DIKKER DAN EEN NEUSHOORNSPLEET

In trouwe woelig traditie moeten we natuurlijk wel “dikker” blijven gaan .. en wat is er nou eigenlijk dikker dan de spleet van een neushoorn. We beloven plechtig dat we ook deze editie de woeligheid naar een nieuw niveau weten te tillen. Bij club Air zijn ze net bijgekomen van de laatste uitverkochte editie en is de verf net droog genoeg om alles weer kapot te woelen. Voor de snelle beslissers onder ons stellen we de 1e 100 kaarten (de Early Woel tickets) voor 7,50 beschikbaar.
Hurry up and buy!

Woelig staat voor dat ene feest waarop alles kan, alles mag en je minimaal buiten adem van bij de garderobe staat aan het einde van de avond. Woelig is dat ultieme billenschudfeestje waar jij zo lang op hebt gewacht. Dus, houd je niet van dansen, houd je niet van trillen, houd je niet van losgaan, blijf dan vooral thuis. Dit allemaal op de lekkerste R&B, Hiphop en Dancehall die jij je kunt voorstellen.

Maar wie draaien er dan?

Duane Franklin (mr Woelig|Dirty Dutch|Zsa Zsa Su)
Waxfiend (Encore|Jamrock)
Rufus Riley (We Are|THRWBCK)
Owen-Joy (L’hotel|Aftergooi)
NGHTSHD (THRWBCK/Woelig)
INVICTIM (Woelig)
En nog veewl meer!

En dit alles wordt aan elkaar gehost door the man himself 4SHOBANGERS.

Zoals beloofd, niets overdreven, niets geen opschepperij, maar gewoon een kwalitatief ijzersterk feestje, met geweldige line-up en alleen maar mooie gezellige mensen.

Geen reden om thuis te blijven dus!
Tot vrijdag 20 November!

Related Events

    Woelig XXl Air 20/11/2015


Contact | FAQ | Voorwaarden | Tibbaa
© 2016 See You Dance