Log in Word Lid!
Bestel gratis kaarten

We Love 2016 Nye Lichtfabriek HaarlemDoor GerbenvanderRijt op donderdag 5 november 2015 om 16:46


We Love 2016 Nye Lichtfabriek Haarlem

WE LOVE 2016 New Years Eve in de LICHTFABRIEK HAARLEM

Traditiegetrouw vindt het grootste Oud en Nieuw feest van Haarlem en omstreken plaats in de monumentale Lichtfabriek. 17 artiesten zullen verspreid over drie zalen (inclusief de Turbinehal) tot in de aller vroegste uurtjes knallend het nieuwe jaar inluiden.

Drie zalen met verschillende stijlen!
De imposante Turbinehal staat in het teken van de allerbeste House van dit moment. De absolute headliners zijn niemand minder dan Gregor Salto, Shermanology & Genairo Nvilla!

Het Oliehuis staat ieder jaar van begin tot eind afgeladen vol en dat zal dit jaar niet anders zijn! Hier tellen we gezamenlijk af en ontkurken we de champagne! Ga feestend het nieuwe jaar met een mix van R&B, hip-hop, houseclassics, disco & garage/2step. In de line-up vind je o.a. Naffz (o.a. bekend van zijn Casanova remix), Team TNT (Terug naar Toen), Raynor Bruges & Weslo!

In het Energiehuis dit jaar late 90s & 00s hits! De populariteit van deze sound explodeerde het afgelopen jaar dus dat belooft wat. A trip down memory lane en 100% feestgarantie!
De vaste bezoekers van New Years Eve in de Lichtfabriek weten dat naast de dikke line-up er altijd uitgepakt wordt met veel decor, confetti, co2, state of the art licht en geluid en niet te vergeten een champagne en een cocktailbar.

LINE-UP

Turbinehal: hosted by Taste-it!
Gregor Salto
Shermanology
Genairo Nvilla
Juliette Claire
Pete Dash
Hosted by Mc Haits

Oliehuis: Eclectic Ballroom
Team TNT (Terug naar Toen)
Naffz
Raynor Bruges
Weslo
PATCHWORK
Walter Looks
HATO

Energiehuis: Late 90's & 00's hits
Erik Walker
Lucash
Panter

EARLY BIRD TICKETS
Voor de snelle beslissers zijn er weer early bird tickets beschikbaar. Voor slechts 24,95 ben je erbij, mits je uiteraard op tijd een ticket weet te scoren! Tickets zijn online verkrijgbaar via www.lichtfabriek.nl en www.welove2016.com. Reguliere tickets zijn verkrijgbaar vanaf 29,95. De voorgaande edities waren in de voorverkoop uitverkocht dus wacht niet te lang en verzeker jezelf zo snel mogelijk van een ticket.

Min age 18+ (ID verplicht)

Related Events

    We love 2016 Lichtfabriek 31/12/2015


Contact | FAQ | Voorwaarden
© 2016 See You Dance