Log in Word Lid!
Bestel gratis kaarten

Metz Viert Oud & Nieuw Op Nieuw Exclusief Schip In RDoor -seeyoudance- op woensdag 28 oktober 2015 om 13:00


Metz Viert Oud & Nieuw Op Nieuw Exclusief Schip In R

Oud & Nieuw is voor velen DE dag van het jaar.
We laten het jaar 2015 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe naar 2016, waarin Metz natuurlijk niet mag ontbreken.
The Real House Event vindt dan ook dat 31 december keihard gevierd moet worden met een knalfuif en komt speciaal voor deze feestdag met de METZ NYE CRUISE! Samen met het fantastische publiek, een dikke line-up, een nieuw schip en een bezoek aan het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug dat je vanaf de Maas kunt meebeleven, wordt dit met afstand het gaafste Oud & Nieuw event van 2015/2016!

NIEUW SCHIP & HET NATIONALE VUURWERK VAN ROTTERDAM
Twee jaar eerder vierde Metz natuurlijk al
Oud & Nieuw in Rotterdam met een NYE CRUISE. Iedereen die hier bij is geweest, weet hoe legendarische deze nacht nog was.
Speciaal voor deze datum heeft Metz de beschikking over een nieuw schip, de Formidable. Dit strakke schip is voorzien van drie verdiepingen, inclusief een lounge hoek waar je even bij kunt komen van al het feesten. Om het twaalf uur moment nog specialer te maken dan het is, zal het schip om 00.00 uur aanmeren bij de Erasmusbrug om iedereen optimaal te laten genieten van het Nationale Vuurwerk van Rotterdam. Een beter uitzicht op een van de mooiste vuurwerkshows ter wereld bestaat niet!

LINE UP
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een toffe line-up voor 31 december. Zodra deze afgerond is maken we deze bekend. Wel kunnen we alvast verklappen, dat er uiteraard een dikke line-up geprogrammeerd zal worden en verdeeld gaat worden onder twee areas!

EARLYBIRD
Voor de snelle beslissers en voor iedereen die nu al weet dat hij/zij erbij wilt zijn, zijn er 100 exclusieve earlybird kaarten verkrijgbaar.
De kaarten kosten 29,50 euro per stuk
(maximaal 2 per persoon) en zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 3 november om 19.00 uur via www.metzonsunday.nl enwww.footclubevents.nl
Wanneer de earlybird kaarten zijn uitverkocht start de normale voorverkoop, deze kaarten kosten 37,50 euro per stuk. Betreft de earlybird tickets:
zorg ervoor dat je om die tijd achter je computer zit, de ervaring leert dat deze kaarten binnen enkele uren zijn uitverkocht.

BELANGRIJK: VOL = VOL!
Omdat METZ NYE dit jaar op een schip gevierd zal worden, zijn er ook maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er dus op tijd bij want vol = vol!

BOARDING
Het schip zal aanmeren aan de Parkkade 1 te Rotterdam, tegenover Vopak / De Ballentent.
Het event is van 22.00 tot 04.00 en je kunt opstappen van 22.00 uur tot 23.00 uur. Om 01.00 uur zal het schip nog een keer aanmeren aan de Parkkade voor een tussenstop. Je kunt natuurlijk ook dan opstappen, maar dan mis je wel het vuurwerk bij de Erasmusbrug. Voor de mensen die dan willen afstappen (waar we niet vanuit gaan) is hier ook mogelijkheid voor.

Related Events

    Metz NYE Cruise Le Formidable 31/12/2015


Contact | FAQ | Voorwaarden | Tibbaa
© 2016 See You Dance