Log in Word Lid!
Bestel gratis kaarten

Soixante Neuf 030 @ Winkel Van SinkelDoor -seeyoudance- op woensdag 28 oktober 2015 om 12:25


Soixante Neuf 030 @ Winkel Van Sinkel

Vrijdag 6 november komt het hardste urban event van Nederland weer naar Utrecht. Al 13 jaar staat SOIXANTE NEUF aan de top van de scene en vrijdag
6 november gaat weer duidelijk worden waarom!
Als headliner hebben we de man achter de grote hit ROUND & ROUND, F1RSTMAN! Op Bloemendaal liet hij het publiek al helemaal los gaan en hij heeft weten dat hij ernaar uit kijkt om het in Utrecht nog eens dunnetjes over te doen. Zorg dat je er dus bij bent de 6e!!!
Voor deze november editie hebben we niemand minder dan deze toppers:
Live On Stage:
F1RSTMAN
(Welbekend van zijn hit ROUND & ROUND)
FLAVA
SMASH&ARIES
BRONX DJ
MITCHELL SUPREME
GEORGE FELIX
RODNEY MUSIC
KENZO ALVARES
MIKE LEWIS
FIFTYFIFTY
MRDJOHNSON
MR WEZ
Hosted by SOIXANTE NEUF finest:
LIRICAL
Naast alle events heeft SOIXANTE NEUF niet stilgestaan!
De officiële SOIXANTE NEUF APP en SOIXANTE NEUF MERCHANDISE zijn kortgeleden gelanceerd!
DOWNLOAD dus NU de SOIXANTE NEUF APP voor jouw mobiele telefoon! Beschikbaar voor IOS, Android en Windows telefoon. En haal SNEL je officiële SOIXANTE NEUF SNAP BACK CAP.
SOIXANTE NEUF is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn/haar trekken kan komen. Uitstraling boven imago, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?!
Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen naar een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!
Winactie! SOIXANTE NEUF is up-to-date met ‘social media’ en probeert haar bezoekers zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom haar events. Om dit te stimuleren, worden deze keer de leukste Tweets, Posts, Facebook comments e.d. met 2 gastenlijstplekken beloond voor het volgende event. VOEG @Soixanteneuf69 toe op Twitter, LIKE ONS op Facebook, VOLG ONS op Instagram and be part of the SOIXANTE NEUF movement! Don’t forget our HASHTAG #SOIXANTENEUF69
SOIXANTE NEUF een vrouwvriendelijk event?!
Let op, er is een 'Ladies Only Entrance', zodat de dames niet in de rij hoeven te staan. De hosting wordt gedaan door Linh (zorg dat je er dus MEER DAN TOP uitziet!). Onze gastheer Tony verwelkomt je met een glimlach en JIJ zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er PARTY fotografen aanwezig zijn om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

Related Events

    Soixante Neuf Winkel van Sinkel 06/11/2015


Contact | FAQ | Voorwaarden | Tibbaa
© 2016 See You Dance