Log in Word Lid!
Bestel gratis kaarten

St8ment Presents Raw To The Floor, Final TiemetableDoor -seeyoudance- op vrijdag 2 oktober 2015 om 13:51


St8ment Presents Raw To The Floor, Final Tiemetable

Op zaterdag 10 oktober 2015 van 22:00 tot 04:00 brengt ST8MENT een extra rauwe editie naar de Effenaar in Eindhoven tijdens ST8MENT presents Raw to the Floor. Met Authentic en Mandy in de startblokken gaat ST8MENT direct vol gas van start en vliegen de beats in een krankzinnig tempo de speakers uit. Gevolgd door E-Force, Digital Punk en Exit Mind haalt ST8MENT een arsenaal aan snoeiharde kicks naar de dikste beuktempel van Eindhoven.
Who is ready to get raw?! Check hieronder de final info & timetable.

Raw To The Floor
De temperatuur daalt, de dagen worden korter en de herfst doet zijn intreden. Een beter moment voor de eerste najaar editie van ST8MENT bestaat er niet.
Na een heerlijke zomer is het tijd om met een extra harde ST8MENT editie direct de toon te zetten in De Effenaar. Samen met een select gezelschap gespecialiseerd in stevige sets presenteert ST8MENT: Raw To The Floor!

Exit Mind, Mandy en Authentic bouwen de avond op met steeds hardere beats tot een afsluiting van formaat. Vriend van de show Digital Punk kent als geen ander de fijne kneepjes van het vak en test met zijn bekende tracks voor de zekerheid nog maar even de fundering van het Eindhovense poppodium.
Naast Digital Punk wordt ST8MENT deze editie ook herenigd met E-Force. E-Force heeft na zijn optreden tijdens ST8MENT 2012 de weg naar de Effenaar wederom gevonden om deze speciale rawstyle editie met een vette live set op meer dan gepaste wijze af te sluiten. De vocale ondersteuning ligt uiteraard weer in handen van ST8MENT's eigen MC Dash

Timetable
22:00 23:15 AUTHENTIC
23:15 00:30 MANDY
00:30 01:45 EXIT MIND
01:45 03:00 DIGITAL PUNK
03:00 04:00 E-FORCE (LIVE)
22:00 04:00 MC DASH

Vervoer
De Effenaar Eindhoven is gemakkelijk te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer. Volg per auto de borden 'Centrum' tot aan het Centraal Station in Eindhoven. Daar aangekomen ligt de Effenaar in het zicht en is er voldoende parkeergelegenheid.
Wie navigatie gebruikt voert 'Dommelstraat 2' in als eindbestemming. Bezoekers met het openbaar vervoer gaan bij het Centraal Station in Eindhoven naar de uitgang 'Centrum', waarna de Effenaar duidelijk zichtbaar is. Surf naar 9292ov.nl voor meer informatie rondom de beste opties en mogelijkheden qua openbaar vervoer.

Tickets
Tickets voor ST8MENT presents Raw to the Floor op zaterdag 10 oktober 2015 zijn voor slechts 15,- (ex fee) te verkrijgen via www.st8ment.nl/tickets, de website van de Effenaar en bij de fysieke locatie zelf. Er zullen op de avond zelf een beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar zijn voor 20 euro.

Camera's
Het is toegestaan bij ST8MENT een gewoon fototoestel of spiegelreflexcamera mee naar binnen te nemen. Foto's en filmpjes kunnen dus gewoon gedeeld worden via de bekende 'social media' kanalen. Gebruik daarbij #st8ment en laat zo iedereen meegenieten!

Rookbeleid
De Effenaar Eindhoven is een horecagelegenheid en daar mag niet gerookt worden. Er is een speciaal ingerichte rookruimte aanwezig voor degene die roken.

Related Events

    ST8MENT Raw to the Floor Effenaar 10/10/2015


Contact | FAQ | Voorwaarden
© 2016 See You Dance