Log in Word Lid!
Bestel gratis kaarten

Tien Maal Hoera Voor Latin Lovers In Air AmsterdamDoor -seeyoudance- op woensdag 23 september 2015 om 13:14


Tien Maal Hoera Voor Latin Lovers In Air Amsterdam

Tien maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk al tien (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal deze mijlpaal in de dance scene uiteraard op grootste wijze vieren met een ware 10 Year Anniversary Tour door heel Nederland. Op zaterdag 7 november komt de karavaan aan in onze hoofdstad. Latin Lovers zal, zoals iedereen wel gewend is, ook nog een uitschieter erbij hebben in de vorm van een dikke, nieuwe locatie en dat is simpelweg de beste en mooiste club van Amsterdam: AIR!

Latin Lovers en Air, het klinkt nu al als een kers op de taart, het neusje van de zalm, een een-tweetje uit het boekje en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Met de perfecte setting van de club en intimiteit in combinatie met een super gaaf lichtplan en extreem dik geluid, gaat Latin Lovers met al haar fans zich wel thuis voelen in deze top locatie. Latin Lovers is in de regio populairder dan ooit en had afgelopen zomer nog twee zeer succesvolle edities in Beachclub Bloomingdale.
Reden dus om Amsterdam eens op zijn kop te zetten vanaf nu!

Bij een verjaardag en een mijlpaal van een 10 Year Anniversary Tour hoort natuurlijk ook een dikke line-up. Zo komen er op zaterdag 7 november naar Air Amsterdam de top of the top zoals de headliners Gregor Salto en Roog maar ook de residents Brian Chundro & Santos, Bryan Dalton en de motoren achter het concept Chris Rox en Jasper Clash. De avond zal met veel passie worden gehost door MC Jollygood!

PRESALE & LADYTICKETS
Normale kaarten kosten 15,- euro (ex fee) en ook zijn er weer Ladytickets beschikbaar voor de dames (2 dames op 1 ticket) Deze zijn alleen online in de voorverkoop te bestellen via www.latinlovers.nl (onder het kopje tickets) en kosten 18,- euro (ex fee) maar dan kun je wel een vriendin meenemen op je ticket! Er zijn voor deze editie maar een beperkt aantal Ladytickets beschikbaar dus dames, wees er snel bij want op = op!

Voor viptafels info/prijzen/reserveringen neem aub contact op met: TABLESERVICE@AIR.NL

Kom jij Latin Lovers feliciteren met haar 10 jarige bestaan op zaterdag 7 november in Air Amsterdam?

Related Events

    Latin lovers 10 year anniversary tour Air 07/11/2015


Contact | FAQ | Voorwaarden
© 2016 See You Dance