Log in Word Lid!
Bestel gratis kaarten

Nieuw Dance-event Voor Jongeren Onder De 18Door -seeyoudance- op woensdag 16 september 2015 om 15:11


Nieuw Dance-event Voor Jongeren Onder De 18

Jongeren onder de achttien jaar kunnen dit jaar hun muzikale hart luchten tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). De wereldwijde dance-conferentie krijgt namelijk een under 18-event, alcoholvrij.
Door de aangepaste alcoholwet is voor deze specifieke doelgroep een blokkade ontstaan, als het gaat om dance-evenementen. 4PM Entertainment, marktleider in under 18-feesten, heeft daarom een splinternieuw concept in het leven geroepen:
We Are The Future. Op zondag 18 oktober van 18:00 tot 01:00 uur biedt de Heineken Music Hall een echt EDM-event met een ijzersterke line-up, vergelijkbaar met een volwassen festival. Deze ADE-editie is tevens het startsein van dit nieuwe concept, dat organisatie 4PM Entertainment wereldwijd gaat uitrollen.

Maatschappelijke bijdrage
4PM Entertainment is kritisch en betrokken met de maatschappij. Zij constateerden dat er voor de jonge Dance-liefhebber weinig aanbod is op het gebied van dance-events met hoogstaande DJs, terwijl deze groep juist de toekomst is. Voor de populaire FRIS-feesten voelt de doelgroep zich vaak net te oud en de optredens voor volwassen mogen zij nog niet bezoeken vanwege de alcoholwet. De organisatie heeft naar hen geluisterd en komt daarom met het nieuwe concept: We Are The Future, dat zij lanceren tijdens het Amsterdam Dance Event. Ook internationaal is er veel behoefte aan dit initiatief.

Phillipe Hes, medeoprichter 4PM Entertainment:
De Dance-industrie is ontzettend groot. we kunnen de jeugd, die een belangrijke factor is voor de toekomst, hier niet van buitensluiten.
Met We Are The Future willen we de jongeren juist betrekken bij een van Nederlands grootste exportproducten en het allergrootste dance-muziekcongres.

Line-up
Het feest zelf draait om de grote supersterren, het combineert een echt EDM-event met de feelgood-vibe van een volwassen festival met meerdere areas. De line-up:

Area one;
W&W, Blasterjaxx, Sunnery James & Ryan Marciano, Firebeatz, Quintino, Headhunterz, Julian Jordan en Timmy Trumpet.


Area two;
Girls Love DJs, Phalerieau, Jayh (Live), Monica Geuze & More.


Meet & Greet area;
Manuel Broekman, Gza Weisz, Valerio Zeno & de DJs.

Related Events

    We Are The Future Heineken Music Hall 18/10/2015


Contact | FAQ | Voorwaarden | Tibbaa
© 2016 See You Dance