Log in Word Lid!
Bestel gratis kaarten

Latin Lovers Viert 10 Jarig Bestaan @ Ikon AntwerpenDoor -seeyoudance- op woensdag 16 september 2015 om 14:40


Latin Lovers Viert 10 Jarig Bestaan @ Ikon Antwerpen

Wat een mijlpaal! Latin Lovers bestaat dit jaar
10 jaar en zal dat gaan vieren met een
10 Year Anniversary Tour door heel het land en uiteraard mag een stukje buitenland daarbij niet ontbreken. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland strijkt met haar karavaan maar al te graag neer in Belgi en dan meteen in de dikste club van Antwerpen: IKON! De voormalige Noxx wordt op zaterdag 7 november compleet omgetoverd tot een tropisch paradijs met de beste artiesten:
Leroy Styles, 2Dirty, Marlldexx, Chris Rox,
Jasper Clash en MC Patrick Brown!

Mag er tien keer hoera geroepen worden? Ja dat kan! Er zijn maar weinig concepten die een 10 jarig bestaan kunnen vieren en Latin Lovers is hier dan ook onwijs trots op. Haar 10 Years Anniversary Tour gaat langs gerenommeerde clubs en steden zoals Club Vie in Rotterdam, de Winkel van Sinkel in Utrecht, Club Air in Amsterdam, het World Trade Center in Rotterdam en daarom mag de nieuwste sensatie van Antwerpen ook zeker niet ontbreken.
Na eerdere succesvolle edities in de voormalige Noxx zal het Belgische publiek het zomerse feest met open armen ontvangen!

IKON in Antwerpen is een van de meest vooruitstrevende clubs van Belgi en ook Nederland. Met een fantastisch LED plafond, een oogverblindende lichtshow, wervelende special effects, een dik geluidssysteem en de combinatie met het Latin Lovers decor is dit een avond om zeker in je agenda te zetten.

PRESALE

Normale kaarten voor Latin Lovers in IKON, Antwerpen kosten 9 euro en zijn online verkrijgbaar via de website www.ikonantwerp.com
Mochten er nog kaarten aan de deur beschikbaar zijn dan zullen deze 12 euro kosten. Kom dan wel op tijd!

Related Events

    Latin Lovers IKON 07/11/2015


Contact | FAQ | Voorwaarden | Tibbaa
© 2016 See You Dance