Log in Word Lid!
Bestel gratis kaarten

Creamfields & Marco Carola Naar AdeDoor -seeyoudance- op zondag 6 september 2015 om 12:42


Creamfields & Marco Carola Naar Ade

Het splinternieuwe indoorfestival van Amsterdam Dance Event (ADE) PRJCT Music Festival, op zaterdag 17 oktober in de RAI, heeft haar vier exclusieve hostingpartners bevestigd.
Voor de allereerste keer in de geschiedenis komt het succesvolle concept Creamfields naar onze hoofdstad, die onder anderen de bekende DJs Knife Party, DVBBS, Blasterjaxx en Tchami met zich meebrengt. Het van oorsprong Engelse festival dat inmiddels in zeventien landen is gexploiteerd, vertegenwoordigt de PRJCT BLUE-area.
Ook Techno-koning Marco Carola host zijn eigen stage en draait zelf een exclusief drienhalf uur set in de PRJCT GREY-area. De bekende Engelse clubavond Asylum komt ook naar de RAI en neemt de PRJCT RED-area voor zijn rekening. De vierde en laatste area PRJCT GREEN is toegewezen aan Nederlands bekendste eclectische concept: TIKTAK.

Vier areas tijdens PRJCT
Met de komst van PRJCT Music Festival ondergaat de wereldwijde dance-conferentie dit najaar een flinke opwaardering. Het allereerste indoorfestival tijdens Amsterdam Dance Event in de RAI Amsterdam vult vier stages van verschillende toonaangevende (internationale) hostingpartners, met uiteraard alleen maar de allerbeste artiesten uit hun stal. Elke stage heeft zijn eigen muziekstijl en een eigen kleur als thema, waaronder PRJCT BLUE, PRJCT GREEN, PRJCT GREY en PRJCT RED.

PRJCT-Blue presents: Creamfields
Creamfields is 's werelds grootste internationale dance festival. Ontstaan in 1998 om de clubbing wereld te voorzien van een uniek grootschalig outdoor-evenement en uitgegroeid tot een van de meest populaire en gerenommeerde open-air festivals voor elektronische muziek ter wereld. Tot op heden is Creamfields georganiseerd in zeventien landen. Tijdens ADE is het de allereerste keer dat het beroemde festival neerstrijkt in Amsterdam. Line-up: Blasterjaxx, Deniz Koyu, Dirty South, DVBBS, Headhunterz, Knife Party, R3hab, Sem Vox, Tchami en VINAI.

PRJCT GREY presents: Marco Carola
Marco Carola zit inmiddels al meer dan twintig jaar in het vak. Dit grote Techno-talent, afkomstig uit Napels (Itali), veroverde de wereld al in de vroege jaren negentig. Vandaag de dag is Marco nog steeds een gerespecteerd artiest in de techno scene.
Op Ibiza heet hij The Beast of The Island. Hij is wereldwijd erkend als een van de drijvende krachten achter minimal techno en heeft vele hits op zijn naam staan, waarop hij samenwerkt met grote artiesten. Zijn wekelijkse avond op Ibiza Music On is een van de drukst bezochte events die het partyeiland biedt. Line-up: Marco Carola (3,5 uur set), Hector, Re-Up en Joey Daniel.

PRJCT RED presents: Asylum
Asylum is een van Engelands bekende clubavonden. Het is ontstaan als nieuwe samenwerking tussen de bekende Engelse labels Cream en Freeze. Zij zijn wereldleiders in het leveren van kwalitatieve dance-events in de meest ongewone locaties, zoals oude ziekenhuizen, kathedralen en kerken. De shows richten zich op cutting edge line-ups, op de beste locaties, met focus op een briljante productie.
Een aantal zeer speciale gasten bundelen tijdens ADE hun muzikale krachten. Line-up: Blond Ish, Camelphat, Detroit Swindle, Eli en Fur, Infinity Ink, MANDY, Mark Knight, Martin Buttrich, Technasia en 99 Souls.

PRJCT GREEN presents: TIKTAK
De optelsom van inmiddels drie uitverkochte festivaledities op het ArenA Park, een reeks weergaloze avonden in club AIR, een bombastische Mysteryland-stage in 2012, een episch nieuwjaarsfeest in de Heineken Music Hall en een enorme aanhang van TIKTAK-fans bestaand uit de meest energieke menigte ter wereld. De vierde en laatste area PRJCT GREEN is toegewezen aan Nederlands succesvolste eclectische concept: TIKTAK. Line-up: Carnage, Deorro, MAKJ, Timmy Trumpet, Wiwek, The Partysquad, The Flexican ft Sef, FeestDJRuud, GirlsLoveDjs.

# PRJCT2015

Related Events

    PRJCT Music Festival Rai 17/10/2015


Contact | FAQ | Voorwaarden
© 2016 See You Dance