Log in Word Lid!
Bestel gratis kaarten

Bird Presenteert Soulsensatie Con BrioDoor -seeyoudance- op vrijdag 4 september 2015 om 16:13


Bird Presenteert Soulsensatie Con Brio

Deze uit San Francisco afkomstige band laat zien dat de sound van legendes als James Brown en Sly Stone in combinatie met de zwoelheid van Prince en D’Angelo nog very much alive is. Maak je op voor een optreden vol hardcore funk, r&b en grenzeloze energie.

Met vuur!
Sinds het allereerste begin van de band, pas twee jaar geleden, doet Con Brio zijn naam eer aan.
Vol vuur brengen de bandleden een sound die op een lijn ligt met de hardcore funk van soullegendes
Sly Stone en James Brown, maar waarbij ook goed geluisterd is naar r&b-vernieuwers als D’Angelo en Prince. Stralend middelpunt van Con Brio is zanger Ziek McCarter, die met zijn soulvolle stem en matching showmanship doet denken aan Pharrell Williams en Bruno Mars. Aangevuld met de stuwende ritmes, strakke blazers en groovy Hammond-sound van de rest van de band is Con Brio live, zoals ze het zelf noemen, “One hell of a party!”

On tour
De afgelopen twee jaar stond Con Brio op het podium met onder anderen Karl Denson’s Tiny Universe, Fishbone, Meshell Ndegeocello en Trombone Shorty. Afgelopen februari verscheen de debuut-ep Kiss the Sun. Deze release betekende meteen de start van hun VS-toer. Hierbij deden ze onder andere SXSW aan, waar ze een diepe indruk bij het publiek maakten. Dit najaar staan ze voor het eerst op festivals en podia buiten de VS, waaronder BIRD. Checken dus!

Related Events

    Con Brio Bird 10/09/2015


Contact | FAQ | Voorwaarden
© 2016 See You Dance