Log in Word Lid!
Bestel gratis kaartenBestel gratis kaartenBestel gratis kaarten

Thrwbck : Elke Donderdag In Club Abe AmsterdamDoor -seeyoudance- op vrijdag 4 september 2015 om 15:58


Thrwbck : Elke Donderdag In Club Abe  Amsterdam

Hip-hop and R&B like it used to be. Deze inmiddels vertrouwde avond waar menig muziekliefhebber al aan heeft mogen proeven, zorgt wekelijks voor een goede smoes om op vrijdag net ietsjes later op werk of school aan te komen. Met djs als DYNA, Irwan, Waxfiend en Biggi, die ons hebben geblessed afgelopen maanden, blijven wij nieuwe herinneringen maken samen met jou.

De maand September is voor het uitgaansleven het nieuwe seizoen ! Wij luiden dit seizoen in met niemand anders dan Abstract, Waxfiend, Irwan & MBA, 4 van de grootste namen / veteranen die men ooit in de club heeft gezien. Muzikale en technische hoogstandjes waar je nog dagen van kunt nagenieten dus.

THRWBCK (throwback) staat voor het gevoel van vroeger, de beste r&b en hip-hop hits van toen en nu ondergebracht in de nieuwste hotspot van de binnenstad; Club Abe

THRWBCK een club avond van allure met de lekkerste r&b, hip-hop en eclectische hits. Donderdagen zijn inmiddels weer als uitgaansavond van niveau op de kaart gezet. THRWBCK maakt wekelijks furore door de geprezen vibe van vroeger terug te brengen.
De periode van rond het millennium waar de Amsterdamse club scene in gouden tijden verkeerde en donderdag DE uitgaansavond bij uitstek was.
De tijden van Sinners, Ministry, Donnel Jones,
Joe en TLC . THRWBCK staat garant voor een ijzersterke muzikale programmering waarin het feelgood gevoel van de bezoeker centraal staat,
de ultieme mix tussen bekende klassiekers van vroeger gemixt met de hits van nu.

Dit alles word gebundeld onder het dak van de beste club van Amsterdam; Abe. Club Abe wordt gekenmerkt door een exclusieve ambiance aangevuld met excellente (vip) service. Voor een uitgebreid overzicht van alle vip mogelijkheden, vragen en of reserveringen kun je kijken op www.tabelservice.nl of neem contact op met +31643207064.

Related Events

    THRWBCK Club Abe 24/09/2015
    THRWBCK Club Abe 24/09/2015
    THRWBCK Club Abe 17/09/2015


Contact | FAQ | Voorwaarden
© 2016 See You Dance