Log in Word Lid!
Bestel gratis kaarten

Major League Maakt Melkweg OnveiligDoor elementzdnb op maandag 24 augustus 2015 om 22:04


Major League Maakt Melkweg Onveilig

Op 2 oktober is het weer tijd voor dikke drums en diepe bassen op Major League in de Melkweg. Wanneer het festivalseizoen op zn eind is gekomen en de herfst echt is begonnen, staan onder andere The Upbeats, The Prototypes en Tantrum Desire in de tofste zaal van Nederland: de Max in de Melkweg.

Drum n bass is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek scene. Drum n bass is in de 15 jaar dat Major League feesten organiseert, uitgegroeid van een kleine groep die hard fans tot een stroming waar tienduizenden mensen helemaal op los gaan. Verschillende Nederlandse acts zijn wereldwijd toonaangevend en er komen steeds meer Nederlandse producers en talenten zoals MC MVE en Signal, die zijn debuut maakt op Major League op 2 oktober. Vanwege de altijd toffe sfeer en het super enthousiaste publiek komen ook veel Engelse artiesten maar al te graag naar Major League om te draaien. Op 2 oktober dus ook weer een dikke line-up die garant staat voor een avond lang FEEST!

The Upbeats, The Prototypes en Tantrum Desire zijn geen onbekenden op Major League. Op veler verzoek staan ze op 2 oktober weer op het podium. Behalve het Nederlandse talent Signal staat ook Dimension voor het eerst op Major League. Deze Engelsman heeft onder de hoede van Chase & Status afgelopen jaar een aantal hele dikke nummers uitgebracht die wereldwijd support hebben gekregen. Dimension is op dit moment de man om in de gaten te houden. Mis zijn eerste optreden op Major League niet!

Line-up Major League 2 okt 2015
The Upbeats (Vision Recordings, NZ)
The Prototypes (Viper Recordings, UK)
Dimension (MTA Records, UK)
Tantrum Desire (Technique Recordings, UK)
Signal (Critical Music, NL)
Hosted by MC MVE

Voorverkoop: 19,- (inclusief lidmaatschap) / 17 voor leden
Deur: 20,- (inclusief lidmaatschap) / 18 voor leden
E-tickets: www.majordnb.com/tickets of www.ticketservice.nl (0900 300 1250)
Tickets: Amsterdam Uitburo, Concerto Amsterdam (020-6235228), Pico Records Amsterdam (020-691 23 85)

www.majordnb.com | www.facebook.com/majorleaguednb | www.melkweg.nl

Related Events

    Major League Drum 'n Bass Melkweg 02/10/2015


Contact | FAQ | Voorwaarden
© 2016 See You Dance