Log in Word Lid!
Be Xclusive 05/12 Be Xclusive
ABE Club &...
GirlsLoveDJs invites 12/12 GirlsLoveDJs in...
Air, Amsterdam
Resist


  

Resist

Abonneer nu en bestel
vrijkaarten voor:


GirlsLoveDJs invites

12 december

Air
AmsterdamBe Xclusive

5 december

ABE Club & Lounge
AmsterdamBestel elke week vrijkaarten
voor een feest naar keuze!
Vul nu je nummer in en ontvang per sms een bestelcode.
Gebruik deze code vervolgens om via de site vrijkaarten te bestellen.
Ben je jonger dan 16? Vraag toestemming aan je ouders.

Datum: 17/11 van 22:00 tot 06:00 uur
Locatie: Klokgebouw Strijp S Eindhoven
Tickets:Vanaf € 19.50
Stijl(en): Dubstep

14-11-2012 - Resist Maakt Time Table Bekend

Resist Maakt Time Table Bekend

Met nog maar een aantal dagen te gaan maakte RESIST vandaag officieel zijn volledige time table bekend. Aanstaande zaterdag zullen o.a. Flux Pavilion, Megalodon en Trolley Snatcha alle dubstep-liefhebbers in het Klokgebouw voorzien van een muzikaal spektakel. Ook zal hardcore grootheid en pionier DJ PROMO de avond snoeihard afsluiten.

TIME TABLE

22:00 - 23:15 MIRO & OBEY
23:15 - 00:30 BADKLAAT B2B REQUAKE
00:30 - 01:30 GOMES B2B TB6K
01:30 - 02:30 VODEX SHIVERZ BEEZY
02:30 - 03:30 FLUX PAVILION
03:30 - 04:30 MEGALODON
04:30 - 05:30 TROLLEY SNATCHA
05:30 - 06:30 PROMO

LIVE REGISTRATIES

Online radiostation Access.fm zal de gehele avond live uitzenden vanaf RESIST. Via de website Access.fm kunnen de thuisblijvers de avond live volgen met beeld en geluid. Via de facebook pagina van RESIST zullen er op de nacht zelf ook korte filmreportages gedeeld worden.

SHOUT OUT

Voor de tweede editie van RESIST heeft Vodex een persoonlijke videoboodschap opgenomen die te zien is via de volgende link: http://youtu.be/r3HsufxWlnw?hd=1

BUSNIEUWS

De aangeboden combitickets en bustickets zijn bijna uitverkocht.

Route 1 Alkmaar – Amsterdam – Utrecht: uitverkocht!
Route 2 Zwolle – Arnhem – Nijmegen: nog 7 stoelen vrij.

GET YOUR TICKETS

RESIST kaarten zijn verkrijgbaar voor € 26,50 via www.facebook.com/resistofficial en www.canyouresist.eu.

17-09-2012 - Dubstep Rave ?resist? Maakt Line-up Bekend

Dubstep Rave ?resist? Maakt Line-up Bekend

Vorige maand kondigde RESIST de tweede editie aan van Hollands grootste dubstep rave in het Klokgebouw in Eindhoven op zaterdag 17 november met onder andere Flux Pavilion en Megalodon. Met Trolley Snatcha, Requake en pionier uit de hardcore scene: DJ Promo maakt RESIST haar ijzersterke programma compleet!

Flux Pavilion is 1 van de grootste sterren van de nieuwe school. Flux Pavilion werd in 1 klap wereldwijd beroemd toen Jay-Z en Kanye West zijn muziek gebruikten voor de track “Who Gon Stop Me”.

Naast Flux Pavilion staat muzikaal pionier en grootheid Promo op het programma. RESIST heeft Promo kunnen verleiden voor een uniek optreden op een dubstep feest. Hij zal deze editie van RESIST afsluiten met een verrassende mix van breakbeats tot hardcore.

Nog een grootheid. Letterlijk en figuurlijk de grote man van het legendarische dubstep label Dub Police: Trolley Snatcha. Zijn remixen zijn standaard clubhits, zo scoorde hij onlangs nog een hit met de melodieuze track “Make My Whole World”. Trolley Snatcha is wereldwijd één van de meest gevraagde dubstep artiesten.

De Amerikaanse verrassing binnen de programmering is Megalodon. Deze DJ en producer uit San Francisco wordt door onder andere BBC1 Radio bestempeld als een groot talent. Megalodon komt in november voor een uniek optreden naar Europa.

Line-up:

Flux Pavilion, Trolley Snatcha, Megalodon, Promo, Requake, Shiverz, Vodex, Badklaat, Beezy, Gomes, TB6K, Obey, Miro

09-09-2012 - Dubstep Rave Resist Keert Terug Naar Het Klokgebouw

Dubstep Rave Resist Keert Terug Naar Het Klokgebouw

Eerste grote namen bekend: Flux Pavilion en Megalodon

Amsterdam, 16 Augustus 2012 - Na een succesvolle eerste editie van RESIST tijdens Hemelvaart 2012, vindt op 17 november voor de tweede keer de grootste dubstep rave van Nederland plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. Grootmachten Oi! en 50Hurtz slaan wederom de handen ineen en staan garant voor een ijzersterke programmering met onder andere Flux Pavilion en Megalodon.

Programma
Naast wereldster Flux Pavilion, staan Megalodon, BadKlaat en uiteraard hosts van de avond Gomes en TB6K op het programma. Ook keren Vodex en Shiverz van het Monster collectief terug om hun vernietigende set van mei te overtreffen. De volledige line-up wordt binnenkort bekendgemaakt. Naast de muzikale programmering kunnen de bezoekers een unieke visuele show verwachten. Houd de website en Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie.

Early Birds
De allerlaatste early birds tickets zijn uitverkocht. RESIST kaarten zijn verkrijgbaar voor € 26,50 via facebook.com/resistofficial en www.canyouresist.eu.

Line-up: Flux Pavilion, Megalodon, Vodex, Shiverz, Badklaat, Gomes, TB6K
(more to be announced!)

www.canyouresist.eu
www.facebook.com/resistofficial
www.twitter.com/resistNL/resistNL>;