Log in Word Lid!
Champagne Saturdays Jachthaven ijburg 28/11 Champagne Satur...
CAFE ED, AMSTERDAM
Major Leauge Drum&Bass 04/12 Major Leauge Dr...
Melkweg, Amsterdam
ST8MENT ? Synth & Beat 2.0 05/12 ST8MENT ? Synth...
Effenaar, Eindhoven
Rauw presents 30 years Joost van Bellen 05/12 Rauw presents 3...
RADION, Amsterdam
Soca vs Dancehall meets Bacchanalia 05/12 Soca vs Danceha...
Social Und...
Wooferland


  

Wooferland

Abonneer nu en bestel
vrijkaarten voor:


Major Leauge Drum&am...

4 december

Melkweg
AmsterdamST8MENT ? Synth &...

5 december

Effenaar
EindhovenSoca vs Dancehall me...

5 december

Social Underground Rotterdam...
Rotterdam...Rauw presents 30 yea...

5 december

RADION
AmsterdamChampagne Saturdays ...

28 november

CAFE ED
AMSTERDAMBestel elke week vrijkaarten
voor een feest naar keuze!
Vul nu je nummer in en ontvang per sms een bestelcode.
Gebruik deze code vervolgens om via de site vrijkaarten te bestellen.
Ben je jonger dan 16? Vraag toestemming aan je ouders.

Datum: 14/08 van 11:00 tot 23:00 uur
Locatie: Spaarnwoude Haarlem
Tickets:Vanaf € 25.00 Bestel je kaarten bij EasyTicket.nl! www.wooferland.nl
Stijl(en):
MAIN STAGE:

JACK DE MARSEILLE
PAUL JAY
MARCELLA
FRANK DE WULF
PER
STEVE RACHMAD
CELLIE

NRG / TENT:

JEROEN FLAMMAN
RICKY DA DRAGON
MISS MONICA
ROSSI
JP
GINO
DIABLO
MARTIJN
BASIL KASPAR
LARS JOHANSSON

03-08-2010 - Wooferland: De laatste tickets, Pendelbus & more

Wooferland: De laatste tickets, Pendelbus & more

Wat hebben we er een zin in, jij ook? Zo te zien zit het wel goed met de voorpret want de laatste paar honderd kaarten gaan deze week de verkoop in. Naast deze kaarten houden we nog ongeveer 150 kaarten vast voor de deurverkoop, dan is de koek op.

NIEUW, de Wooferland pendelbus

Op veler verzoek heeft Wooferland dit jaar voor het eerst een pendelbus. Deze pendelbus zal vertrekken vanaf station Sloterdijk en zal de hele dag blijven rijden. De bus begint met rijden om 13:00 en zal continu blijven pendelen tussen het festival en station Sloterdijk. Vanaf 22:00 brengt de bus je op de terugweg eerst langs The Sand voor de afterparty, om daarna weer door te rijden naar station Sloterdijk.

Mocht je van plan zijn om met de pendelbus te gaan dan zouden we het waarderen als je een mailtje stuurt naar info@wooferland.com. Daarin graag vermelden hoe laat en met hoeveel mensen je verwacht te komen. Je kunt hiermee geen plek reserveren, maar het geeft ons een goed idee qua capaciteit zodat we deze nieuwe dienst kunnen verbeteren. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Niet onbelangrijk, het weer!

Altijd een issue in Nederland, wat doet het weer? Welnu, we hebben erg goed nieuws voor je. Wooferland gebruikt een zeer uitgebreide weerdienst die even een stapje verder gaat dan het standaard weerbericht. Het ziet er naar uit dat er na dit weekend weer een pak fijn zomerweer aankomt. We houden je uiteraard goed op de hoogte, maar vooralsnog zijn de vooruitzichten voor 14 augustus erg gunstig en zonnig.

LINE-UP MAIN STAGE:

JACK DE MARSEILLE
PAUL JAY
MARCELLA
FRANK DE WULF
PER
STEVE RACHMAD
CELLIE

LINE-UP NRG / TENT:

JEROEN FLAMMAN
RICKY DA DRAGON
MISS MONICA
ROSSI
JP
GINO
DIABLO
MARTIJN
BASIL KASPAR
LARS JOHANSSON

Zoals je ziet, dat gaat weer een flinke dag ouderwets genieten worden! Koop vandaag nog je kaarten om teleurstelling te voorkomen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Easyticket via de onderstaande link voor 25,- (ex fee) zowel online als bij ruim 400 fysieke verkooppunten.

Het Wooferland festival begint dit jaar iets later en meteen full on, en die paar vroege uurtjes pakken we dus dubbel en dwars terug op de afterparty. Feitelijk duurt Wooferland dit jaar gewoon tot 05:00 uur want vanaf het festival ben je zo bij the Sand. Koop dus nu je (combi)ticket want op = op!


Liever fysieke kaarten kopen?
Dat kan bij meer dan 400 verkooppunten zoals Videoland en Moviemax!

Meer informatie

WOOFERLAND GAAT 14 AUGUSTUS WEER LOS!

Het enige echte classics festival van Nederland zal op zaterdag 14 augustus voor de zevende keer plaatsvinden. Wooferland is voor velen een feest om naar uit te kijken en vaste prik tijdens het festivalseizoen. De originele classics en de no-nonsense aanpak van Wooferland spreekt een breed publiek aan die liever een kleiner, intiem festival bezoeken dan de grote commerci?le evenementen.

Wooferland brengt je, ongeacht leeftijd, terug naar het oergevoel van de house. Back to the roots of house music; geen poespas dus, maar lekker underground. Een unieke sfeertje met gelijkgestemden en mensen die gewoon zin hebben in een leuk feestje. Tijdloze muziek en een hele dikke soundsystem. Het zijn de simpele ingredienten van Wooferland die zorgen voor een geweldige dag.

Dit jaar zijn er twee belangrijke wijzigingen; 1. Het vindt niet plaats op het eerste weekend van september, maar op zaterdag 14 augustus; en 2. De minimum leeftijd zal helaas, op dwingend verzoek van de gemeente, worden gewijzigd naar 18 jaar. Dit zal dus betekenen dat de kans op een warme zomerse festival dag aanzienlijk toeneemt en de ouders nu eens zonder hun kroost in dat zonnetje de bloemetjes buiten mogen zetten. Net even anders dan dat we van Wooferland gewend zijn, maar anders hoeft niet altijd minder te zijn. De organisatie zal er alles aan doen om het gemis goed te maken met o.a. een geweldige line-up en een super dik geluid.

Nieuwe namen in de programmering zijn de Franse techno/house DJ Jack de Marseille en de Belgische house pionier Frank de Wulf. De Vlaamse Frank de Wulf stond aan de wieg va Belgische New Beat en Techno sound en behaalde op labels als Music Man internationale faam met releases als Modular Expansion - Cubes en B-Sides - The Tape. Jack de Marseille draait inmiddels al 19 jaar mee als DJ en wie de beste man een keer heeft horen draaien kan beamen dat hij nimmer teleurstellend vakwerk aflevert. Met een speciale mix van zijn favoriete platen van de afgelopen jaren zal Jack de Marseille op Wooferland ongetwijfeld een dijk van een tech-house set weggeven.

Uiteraard zal de organisatie ook de Nederlandse helden niet vergeten en dus kan je rekenen op de originele classics en vergeten juweeltjes van o.a. ware pioniers als techno icoon Steve Rachmad, The Beat Club ster Per, Mr. Mazzo Cellie, HQ resident JP, Miss Monica en nog een hele rits aan geweldig DJ materiaal. Van 1988 tot de 2000 en van house tot techno; op Wooferland zal het allemaal de revue passeren. En wie aan het einde van de dag nog niet is uitgefeest kan ook de pendelbus nemen naar de afterparty vlakbij het nabij gelegen Station Amsterdam Sloterdijk.

Ben je er al helemaal klaar voor? Wooferland zal plaatsvinden in het bosrijke recreatiegebied Spaarnwoude Houtrak op zaterdag 14 augustus. De tickets kosten slechts 25 euro in de voorverkoop (ex fee) en 32,50 aan de deur. Tickets voor de afterparty kosten 7 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.

Bestel je tickets via Easytickets.

23-07-2010 - Wooferland: De laatste 1000 tickets!

Wooferland: De laatste 1000 tickets!

Toegegeven, het was even spannend voor de organisatie. Een nieuwe editie van Wooferland zonder kids en ook nog op een andere datum. Gelukkig is het inmiddels duidelijk dat het erg goed word opgepakt. De early-bird actie liep zelfs een stuk beter dan vorig jaar. Ook na de early-bird actie liep de kaarverkoop goed, maar de laatste dagen gaat het ineens erg hard! Het zal wel het zomergevoel zijn, heb jij ook die kriebels? Wij wel in ieder geval.

De promotie campagne draait ook op volle toeren, waarschijnlijk heb je de poster of flyer wel ergens gezien. Hoe dan ook, Wooferland leeft onder house-minnend Nederland, ook met het vernieuwde concept.

We willen iedereen daarom waarschuwen dat er nog slechts 1000 tickets in de voorverkoop, waarvan 300 combitickets, beschikbaar zijn. We houden nog een klein aantal beschikbaar voor verkoop aan de deur, maar dan is de koek ook echt op! Mocht je nog twijfelen dan is dit het moment. Naast alle massale festivals is Wooferland h?t alternatief voor een dag, en nacht (afterparty) vol onvergetelijke house momenten.

Tot Woof!

LINE-UP MAIN STAGE:

JACK DE MARSEILLE
PAUL JAY
MARCELLA
FRANK DE WULF
PER
STEVE RACHMAD
CELLIE

LINE-UP NRG / TENT:

JEROEN FLAMMAN
RICKY DA DRAGON
MISS MONICA
ROSSI
JP
GINO
DIABLO
MARTIJN
BASIL KASPAR
LARS JOHANSSON

Zoals je ziet, meer dan genoeg voor een flinke dag ouderwets genieten. Koop dus snel je kaarten om teleurstelling te voorkomen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Easyticket via de onderstaande link voor 25,- (ex fee) zowel online als bij ruim 400 fysieke verkooppunten.

Het Wooferland festival begint dit jaar iets later en meteen full on, en die paar vroege uurtjes pakken we dus dubbel en dwars terug op de afterparty. Feitelijk duurt Wooferland dit jaar gewoon tot 05:00 uur want vanaf het festival ben je zo bij the Sand. Koop dus nu je (combi)ticket want op = op!

Bestel je tickets via Easyticket.
Liever fysieke kaarten kopen?
Dat kan bij meer dan 400 verkooppunten zoals Videoland en Moviemax!
Meer informatie
http://www.wooferland.com 

16-06-2010 - Wooferland op 14 augustus in Spaarnwoude

Wooferland op 14 augustus in Spaarnwoude

Wooferland, al jaren op eenzame hoogte als het gaat om house classics en de daarbij horende ongedwongen relaxte sfeer van vroeger. Dit jaar is Wooferland alweer toen aan haar zevende editie. Velen kennen Wooferland wellicht als het festival waar ook kinderen werden toegelaten. Wel nu, dit jaar heeft de organisatie besloten dat het een feest voor "grote mensen" zal worden, de minimumleeftijd is daarom ook 18 jaar. Dus durf jij het aan om ouderwets alle remmen los te gooien, kom dan ook naar Wooferland. 

Naast een mainstage en een enorme tent kun je tevens genieten van heerlijk eten, vrolijke mensen en de leukste deco verzorgt door de deco-crew van o.a. Lowlands en Glastonbury (UK). En dat allemaal voor slechts 25,- in de voorverkoop. Naast het festival geeft Wooferlandook een unieke afterparty in The Sand Amsterdam. Voor deze afterparty zijn reeds zo'n 1500 kaarten verkocht. De tickets voor de afterparty zijn zowel los als in combinatieticket met het festival te verkijgen. Koop dus snel je kaarten want 14 augustus belooft nu al legendarisch te worden, met een combiticket krijg je maar liefst twee feesten voor slechts 28,50 en ben je tot 5 uur 's ochtends onder de pannen. Scroll naar beneden voor alle ticket info en tot Woof!

LINE-UP MAIN STAGE: 

JACK DE MARSEILLE
PAUL JAY
MARCELLA
FRANK DE WULF
PER
STEVE RACHMAD
CELLIE 

LINE-UP NRG / TENT:

JEROEN FLAMMAN
RICKY DA DRAGON 
MISS MONICA
ROSSI
JP
GINO 
DIABLO
MARTIJN
BASIL KASPAR
LARS JOHANSSON

Zoals je ziet, meer dan genoeg voor een flinke dag ouderwets genieten. Koop dus snel je kaarten want na de succesvolle earlybird actie zijn er nog slechts 2500 kaarten over. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Easyticket via de onderstaande link voor 25,- (ex fee) zowel online als bij ruim 400 fysieke verkooppunten.

Combi-tickets beschikbaar incl afterparty

Vanwege het grote succes van de early-bird actie (ruim 1200 tickets tegen 700 vorig jaar) kunnen we wel zeggen dat de combinatie festival + afterparty aanslaat. Omdat er voor de afterparty ook tickets gekocht kunnen worden hebben we wederom een leuke actie. Een combi-ticket voor zowel het festival als de afterparty voor slechts 28,50 oftwel een after voor 3,50. De deurprijs voor deze combinatie is 39,50, dus mooi inpakken dat voordeeltje!

Er zijn maximaal 1000 tickets beschikbaar voor deze actie want dan is the Sand simpelweg vol. We houden nog wel 200 kaarten beschikbaar voor de deurverkoop maar that's it. Het Wooferland festival begint dit jaar iets later en meteen full on, en die paar vroege uurtjes pakken we dus dubbel en dwars terug op de afterparty. Feitelijk duurt Wooferland dit jaar gewoon tot 05:00 uur want vanaf het festival ben je zo bij the Sand. Koop dus nu je combiticket want op = op!

Bestel hier je tickets.

Liever fysieke kaarten kopen?
Dat kan bij meer dan 400 verkooppunten zoals Videoland en Moviemax!

Meer informatie

0 bezoekers via SeeYouDance. Ik ben er bij

Er zijn nog geen See You Dance leden die aangegeven hebben dit evenement te bezoeken.